Fokkers aangesloten bij Boe4 zijn in de regel hun pups kwijt voordat het nest is geboren waardoor je niet vaak op deze pagina pupinformatie tegenkomt.
Voordat je verder zoekt kun je kijken of er dekmeldingen zijn aangemeld van aangesloten fokkers
Kun je niet terecht bij een aangesloten fokker en kun je geen geduld opbrengen dan kun je natuurlijk terecht bij fokkers die niet aangesloten zijn bij Boe4.
Let hier dan op dat er fokkers zijn die zeggen dat ze fokken volgens het verenigingsfokreglement van Boe4, maar dat de praktijk heeft geleerd dat dit meestal niet het geval is.  Bij Boe4 is een uitgebreid oogonderzoek verplicht inclusief het extra oogonderzoek naar Ligamentum pectinatum abnormaliteit (Goniodysplasie) en mag de vaderhond maar 5 keer zijn gebruik voor een dekking in het lopende jaar. Heeft de reu in zijn leven al meer dan 25 nesten voorgebracht dan is deze bij Boe4 uitgesloten van de fokkerij.
Geloof niet in sprookjes van fokkers dat ze deze onderzoeken en beperkingen onzin vinden.
Bij de bouvier staat het oogprobleem momenteel op de eerste plaats.
Weet je uit welke combinatie je een pup wilt gaan nemen, dan kun je de gezondheid database van Boe4 raadplegen of de voorgeschreven  gezondheidsonderzoeken hebben plaats gevonden en kun je bovendien de daarbij behorende uitslag lezen.
Meer informatie over de gezondheid binnen ons ras kun je bovendien terugvinden in de rubriek gezondheid
.


bijgewerkt op 04 Juli 2018 
Momtenteel zijn er geen nesten aangemeld

Tip: Kijk bij dekmeldingen of informeer bij aangesloten fokkers


Privacy Policy
© 2018 Vereniging Boe4  Cookiebeleid
­