De 5e keer werd de Fundag gehouden, dus ons 1e lustrum van dit evenement. 
Meer dan 400 foto's kun je hier online ervan bekijken, we kunnen spreken van een ZEER GESLAAGDE DAG!

Collagefoto Fundag 2016

Toen we om 8.00 uur aankwamen op het terrein bij de KC Uden, waar we ook dit jaar weer te gast waren, was er nog een heel klein beetje motregen, maar het duurde niet lang of het zonnetje liet zich zien en bleef stralen. Dus het weer was prachtig, voor een enkeling bijna iets te warm, maar over het geheel genomen een prima weertje.

 Naast de spellen was er de mogelijkheid om een workshop 'Steppen met je hond' te volgen, die werd gegeven door Step Events uit Amersfoort. De meeste hebben van deze kans gebruikt gemaakt om te kijken of sportief bezig zijn samen met je boef iets voor ze is. Ik moet zeggen het is even wennen, maar persoonlijk vond ik het erg leuk om te doen en mijn boef ook. Dus wie weet ;-)


Dit jaar hebben we het grootste aantal deelnemers ooit aan dit evenement mogen verwelkomen, waaronder ook enkele deelnemers uit België en Duitsland! Dus we mogen spreken van een 'internationaal' evenement! Hier zijn we natuurlijk erg trots op en blij mee en zeker als je na afloop hoort dat iedereen een geweldige dag gehad heeft en iemand vraagt wat de datum van fundag is in 2017 en zich meteen alweer wil opgeven of ze geen: dit was de eerste keer voor ons, maar je ziet ons zeker terug. Hier doen we het allemaal voor, een hele plezierige en gezellige dag voor baas en hond en het hele gezin.

 
De prijswinnaars zijn:
Jan & Helen Oliemans met Jagger voor de snelste boef
Evelyne Carlier met Orfi voor de slimste boef
Hanneke en Christine voor de intelligentste baas
en de 'poedelprijs' ging naar Debby Arnoldussen met Milo.

Allemaal van harte gefeliciteerd en hopelijk zijn jullie er volgend jaar weer bij om jullie prijs te verdedigen! ;-)

Ook grote dank aan de KC Uden en zijn vrijwilligers, dat wij hier wederom te gast mochten zijn en voor de voortreffelijke verzorging van deze dag. Het was geweldig! 

 Een kleine foto-impressie van deze zeer geslaagde dag.
Bekijk de fotogalerij online mety meer dan 400 foto's die zijn gemaakt door Cennie, nogmeer foto's zijn beschikbaar op onze facebookpagina.

Bekijk de fotogalerij online