Fundag Boe4 2017

Voor de zesde keer alweer organiseerde de vereniging de Fundag.  Hoewel het weer en de weersverwachting ons dit keer niet gunstig stemde, mochten wij zaterdag 16 september 2017 toch volop genieten van redelijk goed weer.

Ook dit jaar was er stevig uitgepakt door de evenementen-commissie, vrijwilligers en het secretariaat. Veel spelmateriaal was in Boe4-stijl gemaakt en speciaal ontworpen voor de spelelementen.
Behalve het uitgezette parcours was er dit jaar een 'jachtspel' toegevoegd om te proberen met de bouvier.
Baas en Bouvier moesten aan het werk om samen het beste van de bouvier en zichzelf naar boven te halen.

Ook dit jaar was er weer voor iedereen een mooi tshirt die we gesponsord hadden gekregen, waar we natuurlijk erg blij mee zijn.

Na afloop was de vraag op welke datum volgend jaar de Fundag wordt gehouden en waar. Dit jaar vond de Fundag voor het eerst plaats op een andere locatie, namelijk bij Hondenvereniging Nieuw Schaijk. Iedereen was zeer te spreken over de gastvrijheid en het terrein van deze vereniging, dus dit zou weleens de nieuwe thuislocatie kunnen gaan worden voor de Fundag van de vereniging. Één ding is zeker, de Fundag is niet meer weg te denken voor de liefhebber van de bouvier.
Zullen we zeggen tot volgend jaar?

Natuurlijk zijn er op deze dag veel foto's gemaakt. Een impressie van deze dag kun je bekijken door op de onderstaande link te klikken, deze foto's zijn gemaakt door Cennie en Tona van het redactieteam en een aantal door Anton
Natuurlijk zijn er ook veel foto's te vinden op onze Facebook pagina.
 
Privacy Policy
© 2022 Vereniging Boe4  Cookiebeleid
­