Gitta op de fundagHallo, ik ben Gitta een kruising Bouvier en ik was vorig jaar met mijn baasjes Valesca en Rinus op de Fundag van Boe4. Wij hebben er enorm genoten, komt u dit jaar ook? Het zou erg leuk zijn om nog meer nieuwe (kruising)bouviers te leren kennen. 

Lees hieronder het verhaal van mijn baasjes over onze ervaring van vorig jaar. Wij kunnen u de BOE4-fundag zeker aanbevelen!

 

“Wij” zijn Gitta, een bouvier in zakformaat, kruising tussen bouvier en Friese stabij, en haar begeleiders: Valesca en Rinus uit Wageningen.


Nog niet zo lang geleden wisten wij niet eens dat er zoiets als Boe4 bestaat. Maar een bericht op de facebookpagina van de Stichting Bouviersupporters (waarvan wij trouwe fans zijn) trok vorig jaar onze aandacht: de aankondiging van de Boe4-Fundag. De beschrijving van de activiteiten en de sfeer waarin dat gebeurde, sprak ons erg aan. Het leek ons enorm leuk om mee te doen, maar … Gitta is natuurlijk wel een beetje een nep-bouvier. Dus eerst maar eens informeren of ook kruisingen mee mogen doen. Nou, dat was geen enkel probleem.


Dus op 16 september 2017 op naar Hondenvereniging Nieuw Schaijk. Voor ons was de dag van het begin tot het einde een succes. Nou ja: Gitta “won” de poedelprijs, terwijl ze niks met poedels heeft, maar dat is een onbelangrijk detail. Hier gold echt: meedoen is belangrijker dan winnen. En ook dat droeg enorm bij aan de gezellige sfeer. Hulde aan de creatieve bedenkers van de diverse onderdelen. Gitta vermaakte zich best met haar grote familieleden. De oudere reuen die aan haar kontje roken, werden zoals altijd weg gesnauwd en voor de echte “leiders” gedroeg ze zich zo onderdanig als nodig was.
Er was veel te genieten, maar wat ons het meest is bij gebleven, waren twee bouviers die tijdens een pauze vrolijk achter elkaar joegen rond een paar tenten. We hebben er een filmpje van, slechte kwaliteit en veel te kort. Maar vaak bekeken en je wordt er altijd blij van.


Het is dus geen wonder dat we ons er enorm op verheugen er op 1 september 2018 weer bij te mogen zijn. Desnoods wéér voor de poedelprijs!

 Meld je via deze link aan voor de Fundag!

Privacy Policy
© 2019 Vereniging Boe4  Cookiebeleid
­