Zondag 26 juni, was het zover, de workshop 'Suppen met je Bouvier'. De groep zat vol met het maximum aantal deelnemers. Een dag waar diverse mensen naar uit hadden gekeken. Enerzijds omdat ze het spannend vonden of hun Bouvier wel op het supboard zou blijven zitten, staan of liggen en anderzijds of ze zelf niet om zouden gaan met het supboard. 

We werden van harte welkom geheten door IkSUP Hondensup. Een speciaal welkomstbord met alle namen van onze boefjes bij de deur. Hoe leuk is dat! Nadat iedereen klaar was voor vertrek, liepen we naar de haven waar de boten lagen die ons naar het eiland brachten vanwaar we gingen vertrekken met de supboards. Op het eiland kregen we instructie hoe op de plank te 'stappen', hoe de peddels in te stellen en hoe te peddelen etc. Daarna werden we een voor een geholpen om met onze hond op het supboad te komen. Eenmaal op het supboard plaatsgenomen ging het echte werk beginnen. Maar over het algemeen ging het erg goed bij iedereen. Natuurlijk bij de een wat beter als de ander, maar er waren ook mensen bij die het al vaker gedaan hadden, dus dan gaat het automatisch al wat beter. 

Halverwege was er een korte pauze en kregen we wat te drinken. Daarna gingen we weer terug naar het eiland. Niemand van de deelnemers heeft een natpak gehaald, en maar 1 bouvier nam een duik. Het was al met al een hele leuke ervaring en een hele gezellige middag. Er is veel gelachen! 

Weer aangekomen in de haven kregen alle hondjes een goodiebag met lekkers en vertrok iedereen met een voldaan gevoel naar huis. Dus een zeer geslaagde dag. Er werd al gezegd; 'volgend jaar weer!' We zullen zien. 220626 Workshop Suppen 62

220626 Workshop Suppen 42

Binnenkort volgen meer foto's.

Privacy Policy
© 2022 Vereniging Boe4  Cookiebeleid
­