Het is vandaag de 'day after' onze 11e BOE4-Fundag! Wat was het weer een geweldige dag gisteren, de 11e BOE4-Fundag! Het was wel erg warm β˜€οΈ, maar er was een heel hoog FUN-gehalte. Wat hebben we veel gelachen πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Het was erg gezellig om iedereen weer te zien. Heel veel DANK aan alle deelnemers en ook aan de supporters. Heel leuk dat jullie er waren.
De dag met een grote groep afgesloten met lekker eten πŸ₯˜.


Speciaal dank aan onze evenementencommisie die deze super dag elk jaar weer mogelijk maken πŸ™πŸ™πŸ‘.
VAN HARTE GEFELICITEERD πŸ₯³ aan alle winnaars! πŸ₯‡πŸ₯ˆπŸ₯‰πŸ†πŸ…

  • Arnoud was samen met z'n boef Barry de SNELSTE van de dag
  • Karin was samen met haar boef Kajah de SLIMSTE van de dag, maar ook nog de SNELSTE bij het spel labyrint.
  • Ron was samen met zijn boef Enya de LEUKSTE COMBI van de dag. Enya was met haar ruim 9 jaartjes de oudste boef die deelnam aan deze Fundag
  • De POEDELPRIJS was dit jaar voor Yvette met haar boef Dito. Dito had er vandaag geen zin in, was wat chagrijnig en dacht baasje doet het zelf maar ;-)
  • Anita met haar boef Jones en Esther met haar boef Troy waren samen het snelste duo bij de broekenloop. Jones en Troy zijn broers. 
  • Harold was met zijn boef Boris het snelste bij de hindernis
  • Kirstel was met Astrix hebben bij de rollatorloop het meeste water overgebracht
  • Karel was met Fay het beste bij het aantal koekjes 'grijpen' uit de voerbakken. De hond mocht er geen opeten tijdens het spel, daarna natuurlijk wel. 


En heel veel DANK aan de vrijwilligers van Hondenvereniging Nieuw Schaijk voor de goede verzorging en de gastvrijheid. Tot volgend jaar! πŸ˜‰
Binnenkort meer foto’s. 

220902 11e Fundag opbouw 1

Welkom bij Hondenverenigig NIeuw Schaijk

220902 11e Fundag opbouw 2

Op de 'wegwijzerbordjes' is de afstand te zien wat de deelnemers reden om bij de locatie van de Fundag te komen. De deelnemers komen uit alle delen van het land! 

220903 11e Fundag Anja 25

220903 11e Fundag Anja 46

220903 11e Fundag Anja 34

 

Β© 2023 Vereniging Boe4