Clubinformatie: alles wat je wilt weten over de vereniging

Gezondheid: alles over de gezondheid van het ras

Evenementen: activiteiten voor jou en je bouvier

Fokkerij: alles over fokken, regels en pupinformatie

Clubblad: het laatste uitgebrachte clubblad

Herplaatsing: bouviers op zoek naar een baasje.

previous arrow
next arrow
Slider

De Raad van Beheer  is de organisatie in Nederland die staat voor de relatie tussen mensen en honden. Hierbij gaat het niet alleen om allerlei activiteiten die je met je hond kunt doen, zoals sporten of showen, maar ook om het fokken van gezonde honden. Kynologie staat voor alles wat te maken heeft met deze bijzondere relatie. Daarom is de volledige naam ook Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. In het buitenland spreken ze meestal over ‘Kennel Club’. Hieronder vindt je de publicaties van de Raad van beheer zoals deze aan ons als aangesloten rasvereniging zijn vrijgegeven.

 

Radaar

Iedere maand geeft de Raad van Beheer een digitale nieuwsbrief, Raadar,  Deze nieuwsbrieven zijn door ons verzameld en kun je hier downloaden of bekijken.

Radaar Nieuwsbrieven

Publicaties

Regelgeving, wijzigingen maar ook reacties op nieuws vanuit de Raad van beheer waarvan wij vinden dat die van nut is voor onze leden zijn hier voor je verzameld.

Publicaties

Kynologisch Reglement

Wie in Nederland deelneemt aan een door de RVB gereglementeerde activiteit, accepteert daarbij de regels die binnen de kynologie gelden. Klik op de link hieronder om het Kynologisch Reglement te downloaden

Privacy Policy
© 2019 Vereniging Boe4  Cookiebeleid
­